JuTa-kaapisto tuo tyylikkyyttä kotiisi

Mikäli JuTa-kaapisto ei toimi asunnossasi, voit myös itse suunnitella millaisen kaapiston akvaariollesi haluat, me vain toteutamme sen!

Olemme ajamassa toukokuussa pori - parkano - virrat - ähtäri - alavus - lapua - seinäjoki. Samassa kuormassa saa akvaariot ja kaapistot ilmaisella toimituksella. Tilaukset viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Alumiinijalusta

Alumiinijalustassa on säätöjalat, joten jalusta sopii myös epätasaiselle lattialle. Verhoillussa jalustassa on edessä liukuovet, sivuissa päätylevyt ja pohjalla levy. Takaa jalusta on avonainen, jotta tarvittaessa johdot ja letkut mahtuvat kulkemaan. JuTa-alumiinijalusta saatavana hopeana ja mustana. Verhoiltu alumiinijalusta saatavilla seuraavissa väreissä: pyökki, kirsikka, pähkinä, valkoinen ja musta. Takuu akvaariokäytössä 3 vuotta. Valmistamme alumiinijalustat myös asiakkaan omilla mitoilla!

Design-kaapisto

Kaapisto on valmistettu kaluste-melamiinilevystä. Akvaarion pohjalevy on paksua vaneria, minkä ansiosta se kestää kosteutta paremmin kuin melamiinilevy. Jalustassa on säädettävät jalat, joten se sopii myös epätasaiselle lattialle.  Jalustan malliin ja kokoon on mahdollista vaikuttaa! Kaapiston vakio korkeus on 65cm. Värivaihtoehdot: tummapuu (pähkinä), musta, pyökki, kirsikka ja valkoinen.

Mäntykaapisto

Mäntykaapisto on valmistettu liimapuulevystä. JuTa-mäntykaapisto voidaan valmistaa myös asiakkaan omilla mitoilla! Takuu akvaariokäytössä 5 vuotta. Mäntykaapisto toimitetaan aina puuvalmiina ja ilman vetimiä. Asennamme vetimet vain toiveiden mukaan.


Alumiinijalusta verhoiltuna

Design-kaapisto


Mäntykaapisto