JuTa-akvaariot - markkinoiden luotettavin ja kestävin!

Toimitamme korkealaatuiset akvaariot ympäri Suomen!  Ota yhteyttä.

HUOM! Ajoa tulossa seuraavaksi Lahteen, nyt akvaariot kotiin pienemmällä toimitusmaksulla Pori - Tampere - Lahti - Helsinki - Forssa ja muut paikkakunnat matkalla.

Tilaukset 15.2 mennessä ehtii mukaan.

JuTa-akvaariot

Juhani Tammela valmistaa turvalliset ja näyttävät JuTa-akvaariot yli 30 vuoden kokemuksella. Akvaariot valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista vuosien ammattitaidolla. JuTa-akvaarioita saa tilattua myös omien mittojen mukaan jopa 2000-litraisiin asti. Akvaarioita valmistetaan myös erikoiskirkkaalla OptiWhite- lasilla!

Akvaariossa käytetään joko samaa tai paksumpaa lasia mitä DIN 32622-normi edellyttää. Akvaarioissa on 3-kerros liimasaumaus, kun tavallisesti akvaarioissa käytetään 1-2 kerros liimasaumausta. Akvaarioita valmistetaan L-kehysprofiililla hopeana ja mustana. Vuotamattomuustakuu on 3 vuotta. Valmistajalla on kuljetus- ja tuotevastuuvakuutus.

Myös merivesiakvaarioiden valmistus ja suunnittelu!

JuTa Design-akvaariot

JuTa Design  -akvaariot valmistetaan muotoprofiili-kehyksellä. Näissä akvaariossa käytetään joko samaa tai paksumpaa lasia, kuin mitä DIN 32622-normi edellyttää. Akvaarioissa on 3-kerros liimasaumaus, kun tavallisesti akvaarioissa käytetään 1-2 kerros liimasaumausta. Design-kehysprofiilia on saatavana hopeana ja mustana. Vuotamattomuustakuu on 3 vuotta. Valmistajalla on kuljetus- ja tuotevastuuvakuutus.


JuTa-akvaariot


JuTa Design